Dakle komp je kupljen u 5. mjesecu 2008. godine. Uglavnom u pocetku je radio savrseno i nisam imao problema. Moj hobi (tj. ovisnost) je gaming, odnosno cod4. Znaci u pocetku je bez problema drzao 250 fpsa na high detaljima i max rezi, dok se s vremenom to sve vise smanjivalo da bi do danas doslo do jadva 125 fps-a sa low detaljima i malom rezom. Komp je redovito ciscen od prasine, skeniran i defragmentiran znaci redovito sam ga odrzavao.
Imao sam problem oko nove godine, proc mi se pregrijavao (90° pri pokretanju win). Problem je bio u ventu na procu koji se olabavio i zbog toga ga nije dovoljno hladio, a i pasta je otisla. Onda sam stavio pastu koju sam trenutno imao kod kuce, nije bila nova al je posluzila. Temp se vratila na nekih 56° u idle-u sto je ipak jos uvijek malo previse. Prosli tjedan sam kupio novu pastu, Artic Silver 5 i stavio je na proc medjutim temp je ista.
Novi win (win 7) su stavljeni prije par dana, komp ociscen od prasine, skeniran i defragmentiran.
Jel ima neko neki prijedlog?
Jel moguce da je tih 2 dana (dok nisam skuzio u cemu je rijec) pregrijavanja utjecalo na proc?
Konfa:
# Motherboard - Gigabyte P35-DS3R
# Processor - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
# Videocard - ATI Radeon HD 3870 X2
# Powersupply - Corsair 550W
# Memory - 6,00 GB