Citiraj:
Autor Doink the Clown
@marko_zg - može to još puno urednije, mislim da ti ovi kablovi od napajanjakoje si naprijed zbuksao dosta remete protok zraka, tu bi dvije rupe uz matičnu dušu dale.
S čim si lijepio spužve?
|
spuzve su samoljepljive tak da sam ih samo skrojio i naljepio, a sta se tice kablova nemam kamo drugdje sa njima jer kuciste nema rupu pa da ih iza ploce naguram a tam imam pola cm od ploce do straznje stranice, jedva je spuzva stala.
a kaj se tice protoka zraka pa i nije njemu ovak bas prevruce
Citiraj:
Autor xlr
Razmisli i o tome da promjeniš vent na Katani ili ga ubij sa 5V. Iznenadilo me da mi je taj vent bio najglasniji u kompu.
Već imam dobar propuh u kompu pa sam ga bez straha zamjenio sa 120mm Slip Streamom na 500 rpm-a. Vent malo prelazi gabarite (defaultni je ipak 92mm) ali poanta je da se ne čuje. Temp su mi ostale iste - me happy! Čisto eto savjet ako još više želiš ušutkat komp 
|
a gle meni je grafa najglasnija komponenta u kucistu a i kada sa prstom zaglavim vent na katani bas se nista drasticno ne stisava za razliku kada sa prstom zaustavim vent na gtx-ici. ova spuzva ga je napravila ajmo reci skoro pa necujnim. bas kada je mrtva tisina u sobi komp se cuje tako da nemam namjeru jos stisavat ventove.