Citiraj:
Autor nino
Dali netko iz tima hdtelevizije.com ima koju rijec za Led TV, konkretno za Samsung-ue32b6000?
Naime, idem sa frendom po njega ovaj tjedan, a nisam nasao neke impresije za njega.
|
Evo nocas smo stigli sa telkom, kako nije bilo 32B6000, kupili smo seriju 7000. Cijena kod nas je
9.699,00kn, mi smo je legalno uvezli sa placenom carinom i povratom poreza izasla je 6.700,00kn.
Malo kasnije napisem impresije za navedenu LedTv.
Edit:
Sirina 240 mm.

Na prvi pogled, jako dobra slika u globalu. Fantasticna crna. Kontrast boja skoro pa savrsen. Za sliku preko integriranog dvb-t tunera na prvi pogled sam pomislio da je HD.

Ima mogucnost povezivanja preko lan-a. (opcija je i wireles) Nismo jos isprobali. Menu ima i hr jezik. Nismo isprobali integrirani player (divX, avi, mkv...) ali ovih dana se nadam i tome.
Sa velikom daljinskim se dobije i jedan mali sa osnovnim funkcijama (on/off, program +/-, volume +/-). Na daljincu je tipka za ukljucivanje osvjetljenja tipki koja se sama gasi za 2-3 sec.
Ovako amaterski mogu rec da je telka savrsena. Nisam nasao hr review, ali bas me zanima sta ce se rec kad se napravi i to.
Evo i jedan sshot.