View Single Post
Staro 26.01.2010., 08:12   #23
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
A ne znam čuj,ako si zaista sve probao što smo naveli,možeš jedino probati u nekom drugom AGP stroju karticu,sa tvojim chipsetom,intel..ili možda neki nforce chipset,da vidiš kako se ponaša u različitim konfama i NB/SB podešenjima.

Ne pada mi ništa na pamet osim da se trga i dalje iz nekog neobjašnjivog razloga sa onboard grafikom,prvo je bilo ako sam te dobro shvatio PCI2PCI bridge,ali ovo sad je u redu,što ne?

Pa resurse koristi AGP port,to štima,pa kartica je u AGP slotu,ne znam u čemu bi tu bio problem?

Ono što bi ja savjetovao je da izvadiš također fino tu 2600tku,i da si instaliraš sve ove drivere,sa enableanom onboard grafikom, da vidiš hoće li biti sve u redu.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=1750

Tu su ti driveri za sve tvoje onboard komponente,odi u BIOS fino, napravi load setup defaults,izvadi 2600 grafičku, i sve pusti da radi po defaultu sa onboard grafikom.

Čisto da vidiš jel sve drugo ok,i da li to štima. Za to vrijeme,ako se sve naravno uspješno instalira,i imaš sliku i ton na onboard grafici i zvuku, ti možeš kod prijatelja isprobati 2600xt. Čisto da se uvjeriš,i da budeš miran da je do nje,a 90% da je.

Ne moraš uopće komp nositi onda na servis..ako ti boota sa onboard grafikom,i daje sliku i ton komp. To ti je prednost fino tih ploča, imaš sve na njima,zašto bi komp nosio,pa nosi 2600XT,da ju probaju.

Sve drugo bi morao osobno vidjeti što je u BIOS-u namješteno,ne mogu napamet govoriti,to je kao da sam vidovit i da ti vidim postavke BIOS-a i drivere koje si instalirao u windowsima..kažem,osobno bi to morao pogledati,ovako nema šanse više išta suvislo reći.

Ja bi se vratio na onboard rješenje svega,osim što vidim da imaš Terratec zvučnu,nek realtek onda bude disabled naravno,ac97,u BIOS-u.
Ali VGA i LAN ostaviti upaljen,a izvaditi 2600XT..to za početak..i vidjeti kako komp diše..

Ovo su zadnji koliko vidim,čak 9.12 hotfix

http://support.amd.com/us/kbarticles...AGPHotfix.aspx

Probaj ti kod prijatelja nju..

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 26.01.2010. u 08:27.
thedream je offline   Reply With Quote