25.01.2010., 20:48
|
|
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Autor Solberg
Molio bih za pomoc, malo mi je hitno, jer se to treba rijesiti danas popodne, zanima me kako izgleda reprodukcija HD i Full HD filmeka sa PC-a na Panasonicu 42x10, odnosno kako radi ext. desktop na toj telki sa 24" monitora, ako bih uzeo tu telku, ne mislim igrati igre na njemu, ali mislim dosta toga plejati sa PC-a i znam da je prozvakano vec 100 puta, ali da li ima netko kome se ista zapeklo na toj telki... Naime koristim iskon IPTV, pa neki puta zna ostati zmrznuta slika ili ostane meni od EPG-a, pa ne znam kolika statika moze nastetiti panelu... ili mi je bolja solucija ici na LCD (samsung B550)... puno hvala i molim za sto brzi odgovor.
Pogotovo me interesira ext desktop zbog relativno male reze telke. Sorry svima na gnjavazi, ali ako netko ima slican setup, bio bih jako zahvalan za savjet.
|
ja imam 37x10 i iskon , nema tu problema.mislim , pa neces ostavit tjedan dana sad onaj iskon izbornik , tak ce ti se zapec i panasonic izbornik ak ga ostavis upaljenog :
nemas tu beda..cak ce ti ok izgledat SD kanali na toj telki.
gledao sam neki dan dnevnik cini mi se na samsung 42inca - neznam koji model , znam da je lcd al to je bilo 
|
|
|