Ne treba buljo, ali fala. Sutra ću se naći sa Salvarezom u NSB-u pa će mi dat pumpu . Vidio sam ih po Ebay-u po 100kn pa ću vjerojatno svoju od tamo nabaviti. Vozim malo vilicu i mogu reći da se kod udaraca u brzoj vožnji osjeti prava razlika ovog Recona sa MotionControlom i starog Darta sa Turnkey-em.
Na sporim udarcima je Recon malo bolji (nemojte zaboraviti da je moj Dart radio perfektno za svoju cijenu), ali pri brzinama većim od 20kmh, nema Recon premca. Osjeti se totalna nadmoć njegovog damping sustava.
Imam osjećaj da bi mi napred 185 disk bio odličan sa Juicy 3. Još kad ih odzračim, neće mi biti kraja . No novi disk i adapter me dođu 300kn, a to je previše definitivno.
@ Ren
Velim, sutra ću javiti što je. Ako vilica prazna je ulazi unutra, onda ima višak ulja u dampingu. I moram si izmjeriti SAG . Mada do sada nisam uopće osjetio da se u ikojem trenutku vilica botomirala (da je bio kakav udarac ili slično).
@groc
Jep, tebe sam pitao.
EDIT:
Danas ispumpao vilicu, stisnuo je i od gornjeg ruba dust seal-a do krune ostalo je 6mm stanchionsa. Tako i mora biti da inače ne lupa u krunu. Onda sam napumpao vilicu na ~130psi (duplo skoro neg kaj treba

) izmjerio noge opet (isto od gornjeg ruba dust seal-a do početka krune) i šubler je pokazao 136mm. Što bi reklo - vilica je 130mm hoda i sve super.
No, naravno nije. Naime kada se vilica prvi puta napumpa i ne stisne još jačom silom, ona je tvrda, kao da je pod žešćim lockoutom (kompresija je cijelo vrijeme na open), ne ide gore nit dole za milimetar (pod kompresijom ide 1cm gore-dole). Tek kad se jače pritisne, kao da probije taj neki "zid" i onda krene raditi najnormalnije. No nakon tog prvog stiska, vilica se vrati nazad u položaj za oko 10mm kraći nego prije zida (noge vire van starih 127mm).
Uglavnom, isprobavao sam par tlakova (100, 90, 80, 70) i malo pokušavao botomirati vilicu, no nisam uspio niti na jednom od tih tlakova. Na 100psi mi je ostalo 16mm od krune pri najjačem udarcu što sam ga mogao proizvesti, kod 90psi je to bilo 14mm, na 70psi 9mm, što je i dalje 3mm više od stanja pri botomiranju (kad je prazna komora, vilica ide unutra do 6mm od krune).
Ipak za sigurnost ostavio na 80psi i čeka prvu žešću vožnju, pa ću vidjeti kakvo je onda stanje.