Tema: Iskon
View Single Post
Staro 18.01.2010., 14:48   #948
summus
Premium

summus's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Evo napokon, prije jedno pola sata T-Com je prespojio paricu i sad sam na Iskonu...

Citiraj:
Autor branuschi Pregled postova
svakako prigovor pismeno e-mailom ja sam zbog kašnjenja dobio paket bez ugovorne obveze( tj. nisam morao platiti 480kn) i još 500kn razgovora prema svim mrežama koje sam mogao potrošit u neograničenom roku eto trajalo 1.god. mislim na bonus od 500kn!
..koliko dugo je bilo to kašnjenje? Jer meni je to tjedan dana, ako računam od dana kad su mi donijeli modem, a ako bih računao od isteka onih 30 dana od kad su zaprimili moj hatjev onda skoro mjesec dana...
Citiraj:
Autor the_ghost Pregled postova
Ako je Optima odjavila, onda znaci da je zaprimljena dokumentacija od Iskona za prenosenje broja. T-com nema zahtjev za broj nikakav, samo prebacivanje parice. Tako da teoretski svi govore istinu.
Da, svi su teoretski govorili istinu, T-Com je tu bio glavni krivac ...na onaj mail koji sam poslao na reklamacije u srijedu još mi nisu odgovorili, sad trebam poslati opet mail na reklamacije da se nešto dogovorim sa Iskonom vezano uz ovo kašnjenje.....samo neznam što da ih tražim, onaj popust za plaćanje trajnim nalogom su ukinuli, jedino da tražim da ostanem kod njih ali da nisam vezan ugovorom na 18 mjeseci.... Ima li netko kakav pametan prijedlog što bih mogao tražiti kao kompenzaciju za duševne boli?
summus je offline   Reply With Quote