Citiraj:
Autor Renesis
ako ti je negativna vise napumpana onda normalno da ti pojede hoda. meni na rebi cim pređem prema negativnom odma 10mm izgubi... isprazni vilicu skroz, pa ces vidjet koliko hoda ima. a i racunaj dok god ima zraka unutra, nikad nece ici do kraja...
@vuco - ja sa svojih 80 kila sam vozio na 75+/50- i to onda radi ko po loju, samo kad idem ganjat spust onda propadne. pa sam sada to malo dignuo, malo je tvrđa ali spust ide bolje 
|
Znam da si ti vozio jako mekanu i po sitnim neravninama na ravnom ili usponu je odlično radila. Znaš da sam se čudio onaj put kad smo išli gore

.
Nego, sutra ću vjerojatno od Salvareza dobiti pumpu, pa ću ispumpati vilicu i vidjeti gdje je problem. Jel višak ulja u desnoj nozi ili se od stajanja malo vilica treba razraditi

. Probao sam ju par puta zakucati i nisam uspio uopće botomirati vilicu, ali s obzirom da su i noge vani kraće od origninalnog hoda (127mm, a treba biti više od 130mm vani, jer je hod sam 130). Recon ima Solo Air, znači negativna i pozitivna komora su jednake. Ako je ispravna vilja. Reba ima Dual Air i odvojenu poz i neg komoru i zasebno se pumpaju.
Salvarez se isto križal kad je čuo na koliko ja vozim, a pogotovo na koliko ti. On ima Rebu Team i 89kg mislim, te je vilica na 110psi, mislim da je tako rekao. Ima 90 od 100mm hoda.
Nego Ren, htio sam te pitati. Low speed compresion knob kojega ti malo zategneš na spustu, on nema utjecaj na otvaranje ventila pri velikim brzinama, barem tako manual kaže (on je samo za low speed što mu je i ime i to se poglavito misli na brake dive).
Što ne bi to onda značilo da tebi ipak vilica, s obzirom da je slabije napumpana, prilikom udaranja u prepreku pri većim brzinama, ipak možda malo botomira ? Zato i veliš da si ju sada malo napumpao jače ?
Citiraj:
Autor groc
Evo da se i ja malo ubacim pošto imam rebu, ja sam se sa svojom ganjal na 130psi(86kg) u obje komore, ovo 75 mi je ful malo nekak....i za tvojih 80...
|
Probao i ja malo voziti njegovu Rebu na 75psi. Velim, gore i ravno upija ama baš sve. Koliki je tebi SAG i jel botomira vilica ? Si probao manji tlak ?
@ Buljo
Od čega ti boluješ pak ?
P.S. Ima doma tko Avidov G2 rotor i PM adapter za prednju kočnicu od 185mm ?