Složio sam mlađoj sestri komp. kojega koristi uglavnom za surfanje i preko wireless sticka ga povezao sa mojim routerom...e sad,problem je u tome što ona po cijele noći visi na internetu,što mi je totalno bezveze s obzirom da je tek u osnovnoj školi,a već razvija ovisnost prema kompu/internetu što rezultira neprospavanim noćima,pa me zanima da li je nekako moguće ograničiti pristup kompu/mreži u određenom vremenu (kasni noćni sati) i kako to izvesti? Znam da se može namjestiti auto shutdown u Win Xp,ali to ništa ne rješava s obzirom da ga ona nakon toga ponovo može upaliti,a što se tiče wirelessa,u postavkama routera(D-link 2640R) ne postoji nešto tako,mogu jedino navečer ugasiti router,al ako ja nisam doma,ona ga opet može upaliti...da li se može u Security policyju ili Group policy editoru nešto podesit u tom stilu? Znači meni treba nekakav scheduler koji bi u kasnijim noćnim satima onemogućavao pristup ili kompjuteru ili barem internetu....
P.S. molio bih bez obiteljskih savjeta tipa "porazgovaraj malo s njom",jer sam sve to već probao...Hvala