Imam DeathAddera vec 1,5 god. i sve mi radi savrseno... Nikakvi double-clickovi ili razmrdavanje scrolla, padovi su jos uvijek ok debljine (doduse koristim ga na lakiranom stolu)...Prije sam imao XP, ukopcao sam mis, instalirao drivere sa CD-a, podesio si postavke kako mi pase i sve radi. Sada imam Vistu SP2 Ultimate i opet isti postupak kao na XP-u... Nisam imao nikakve potrebe za updateom FW-a, sve mi radi kako spada.
Ali frend ima Lachesisa i znao mu je par puta zastekati (ne rade tipke nego samo micanje kursora) na Visti, na XP-u mu je sve najnormalnije radilo, sada mu je OK, valjda se opametio??!?
Nisam fan Razera, tipkovnicu imam Logi UltraX vec 4 godine i sve tipke rade osim sto su se slova izlizala, takoder imam i Logi Wingman Formula Force GP volan koji me odlicno sluzi vec 6 godina. Sto se tice Deathaddera i njegove cijene, meni vrijedi svake kune koje sam dao za njega. Ali za Razerove tipkovnice ili slusalice, nedaj Boze zvucnike nedam tu lovu koliko kostaju, za mene nemaju bas opravdanja za takve cijene...