Jutros sam prvo zvao Optimu i tražio da mi pošalju dokumentaciju da ponovo sa njima sklopim ugovor, iz korisničke službe su mi potvrdili da od 12.01.2010. oni više nemaju nikakve veza samnom i da ništa ne trebam odjavljivati...
...zatim sam zvao Iskon da raskinem ugovor ili da mi odmah danas omoguće pristup internetu i kada budu imali Siemens SX 763 da mi ga daju umjesto ovog SpeedToucha... Poslao sam Iskonu i mail čisto da imam i pismeni dokaz, kada sam i što sam tražio. Iz iskona su opet obećali da će to T-Com danas riješiti, jer posljednjih par dana su imali puno posla pa nisu stigli
Ako danas ne prespoje paricu, vratiti ću se na Optimu, ako se ipak udostoje odraditi posao ostati cu na Iskonu...
Sada mi je baš zanimljiva ova situacija, iz Optime mi kažu da su samnom sve rasčistili i da ja prema njima niti oni prema meni više nemamo nikakvih obveza a ipak mogu i dalje koristiti njihov DSL jer mi je ostao njihov modem pošto je prošlo više od dvije godine otkako sam na Optimi....E sada se pitam: Ako iz T-Coma danas ne prespoje paricu pa ja raskinem ugovor sa Iskonom a ne vratim se na Optimu, idalje imam DSL od Optime - da li bi mi stizao račun za internet? Pošto su mi u Optimi potvrdili da od 12.01.2010. nisam više njihov korisnik. (a i ako bi mi dolazio račun za DSL ne bi mi mogli naplatiti pretplatu za telefon jer je telefonska linija isključena 12.01.2010.) - Zanimljivo razmišljanje?