Sredinom 11/2009 sam zatražio da se sa Optime prebacim na Iskonov DUO.CARnet. Nazvali su me iz iskona par dana prije Božića i rekli da mi mogu doći istalirati modem tek 12.01.2010..... I stvarno jučer došli dečki stavili modem sve spojili ali nisu mogli uspostaviti vezu sa Iskonom i onda mi lijepo rekli da je to kriv T-Com (uvijek je kriv netko drugi) jer nije fizički prespojio paricu da me prebace sa Optime na Iskon.... Uglavnom oni tako ostavili sve spojeno i rekli da će to proraditi samo da T-Com treba prespojiti paricu....
Danas još uvijek nikakvih znakova života, pa ja ponovno spojim modem od Optime i voilaa imam internet.... znači još ništa nisu mijenjali....
E sad što se tiče modema kad sam zvao Iskon da želim preći na njihov DUO.CARnet njihov djelatnik mi je tvrdio da ću dobiti Siemens SX763, a jučer su mi donijeli SpeedTouch 780 - koji je po vama bolji od ova dva modema? Pošto su već lijepo prekoračili rok od 30 dana u kojem su mi trebali omogućiti svoje usluge mogu tražiti raskid ugovora (dakle mogu ih ucjenjivati

)... a mogu tražiti i Siemens 763. Što bi te mi vi preporučili SpeedTouch ili Siemens?