Citiraj:
Autor ikocuba
Da ne idemo vise u off topic imam taj proc i plocu vise od 2 god cim je izaslo ja kupio dao 5k kn za to malo cu se strpiti da se slegne prašina oko tih i7 i5 proceva pa ču sve ljepo zamjeniti. A ovu ploču i proc i onako nebudem prodavao najvjerovatnije je dam burajzu.
M najvise sam htjeo uzet tu P5q da malo prodisem moj stari c2d da vidim kako pici preko 4ghz (znam da on to moze) 
Sumnjam da cu kupit nest losije od Asusa samo premimum ploče jer ipak to je srce sistema 
|
P5Q serija je odlična serija. za samu P5Q vanilla ne znam kakva je, ali P5Q-E, Pro i Deluxe iz prve ruke znam da su odlične ploče. a tek sa Ketovim moddanim BIOS-ima rade još bolje i stabilnije, barem što se OC-a tiče.
No opet, nitko ti ne garantira da bu taj tvoj proc prošal 4000MHz na Asusici, tj. jako malo, a roknuo si 1000kn za matičnjaru za par MHZ-ova
Citiraj:
Autor Razer
To su bili dani izlaskom Core2 proceva, kad se većina ekipe šlepala na E6300/E6400, a elitani kao što su ikocuba, teofil, vex i ostali gazili svoje macane na sub 13sec u Super Pi-ju  Tako blizu, a tako daleko do 4GHz, proklet bio 975 čipset govorili su 
|
hehe, u to vrijeme sam ja još gazio Optyja 165 na LP-jki. Meni je P35 najstariji čipset na koji sam sletio