Pozdrav svima!
Imam jedan problem i pitanje svima koji mogu pomoći.
Ovako, radi se o sljedećem, imam stolno računalo koje je priključeno na internet (tcom adsl) preko KASDA Adsl Routera, žično naravno. Na tom kompu os mi je WIN XP Professional SP 2...
Problem je u sljedećem, kupio sam laptop COMPAQ od HP-a, i želio bih se spojiti wireless na postojeću adsl mrežu. Pošto KASDA modem nepodržava jel, wireless, kupio sam TP-LINK 54M Wireless Access Point (TL-WA501G), po 260kn u Konikomu...
I sad sam taj wireless TP-LINK uštekao u KASDA Modem, i sve super sve 5. Na laptop se mogu spojiti na njega, te onda na adsl konekciju... Ali problem je u tome što ne mogu imati dvije konekcije istodobno!, znači kad sam npr na laptopu na internetu, na kompu ne mogu, tj. stane mi na "Verifing username and password" i neće se konektat. Istog trena kad se ospojim na laptopu, na kompu se mogu odma spojiti.. i obrnuto...
Gledao sam na netu kako riješiti problem taj, i vjerujte sve sam pokušao... od mjenjanja IP adresa konekcijama i ruterima... ali opet neće i dolazim polako na rub živčanog sloma

neznam u čemu je problem
Još samo da naglasim da je na laptopu Win 7 Ultimate... možda je u tome problem, neznam ja, ako mi ko može pomoći.. hvala vam, imate pivu od mene
Znači želio bi da se mogu konektati istodobno na net na laptopu i na stolnom PCu... laptop je burazov
Hvala unaprijed