pa koliko sam vidio uvoznik je "stinks", znaci vjerojatno oni uvoze direkt od XFX-a. Koliko po webu gledam, to je najlosija kartica tj naslabije opremljena na hd4870 chipu.
Sad sto se zamjenske tice, niti u ludilu ne mislim nista nadoplacivati, ili ce mi dati istu takvu ili bolju karticu. ali bez moje nadoplate. dovoljno je to sto sam kupio neispravnu karticu i moram cekati tjedan dana (u najboljem slucaju) da upalim komp. Sva sreca da je laptop od cure u ispravno stanju pa mogu procitati forum i mail. A i koliko mi se cini, necu vise tako skoro sto kupovati od stinksa, da je bar sto posteno u ponudi hgspota u tom cjenovnom razredu. Ma da je i 100 kn vise, radije bih njima dao jer ipak imaju korektniji pristup kupcu pogotovo u ovakvoj situaciji.
@max: znam, no jesi li imao prilike raditi na grafickama od gigabyte-a sa onim zalmanom vf830? otprilike je i ovo takav dizajn (samo sa nakeljenon plastikom gore) i slican nacin rada. Nadam se da imaju bilo kakvu regulaciju okretaja jer ako nemaju i takva mi ista dodje nazad, vrlo ce brzo na trznicu...