View Single Post
Staro 08.01.2010., 03:24   #4487
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Zadnje što sam gledao:

"Avatar 3D" - IMDB:
- Osobno mi je film čisti perfekcionizam, pogotovo kada je gledan u 3D-u gdje čar svih efekata dolazi do izražaja. Sama priča nekima se možda ne sviđa,no meni je osobno bila dosta opširna i dobro povezana. Film koji je već sada zaradio preko milijardu dolara i mnogi mu predviđaju titulu "najbolji od najboljih" jednostavno ne možete ne pogledati. 10/10

"Sherlock Holmes" - IMDB:
- Odlična gluma, uzbudljiva i savršeno povezana radnja, i slično jednostavno su stvari koje vas tjera da ovaj film morate pogledati. Bio sam skeptičan da li će Guy Ritchie ponoviti svoj odličan posao kako je režirao RocknRollu,no ostao sam ugodno iznenađen odnosno oduševljen ovim filmom. Robert Downey Jr. odlično je utjelovio Sherlocka Holmesa,a Jude Law me isto tako oduševio svojim prikazom Dr. Watsona baš kako je i prikazano u knjizi. 9,5/10

"Pandorum" - IMDB:
- Moja je preporuka da ga se pogleda,no sigurno mi ne spada među boljim SF filmovima u zadnje vrijeme. Sama ideja filma ima dobru podlogu,no na trenutke mi je radnja bila nekako nepovezana. Glumačka ekipa je respektabilna i dobro je odradila svoj posao,no početak filma mogao je biti opširnije objašnjen,a sami kraj isto tako detaljnije izveden. 6,5/10
kalixius je offline   Reply With Quote