View Single Post
Staro 07.01.2010., 09:20   #64
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Oho Ivane ide to fino
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Aski na faksu ima toliko posla da nemore maknut dupe dalje od knjige i7 sam uzeo jer sam staru platformu morao ostaviti kuci. A onda mi je najbolje bilo ubost ovo Nije mi klokanje prioritet.
Pa vidi Q6600 sto leti... Covjek me pitao kako ide, a ja pojma nisam imao...
Nisam ocekivao da ce ovako dobro ici proc,danas cu mu jos malo noge protegnut,cim nadem vremena,mislim da bi trebao ic preko 4.3ghz

Edit:

mislim da cu poludit.... vjerovatno maticna ne moze potegnut preko 486 mhz,naime toliko sam max uspio izvuc iz nje,mislim da nije procesor u pitanju i njegov wall jer i s proslim quadom sam zapeo oko 480mhz FSB-a,pa mi je cudno da bas i ovaj ima istu granicu. Do 475mhz ide nekako.ovih 10mhz gore sam izvukao malim povecanjem frekve pcie i g mch,uz dodatak 200ps u gmch clock skew control,i nece dalje,dakako da sam multi spustio na 6,tako da nisam uspio prec ni 3ghz sa tolikim fsb-om

ajde ljudovi,ko je iz Rijeke i ko ima vremena i volje da doleti do mene sa nekim procom da vidimo u cemu je caka,ako netko ima proc s kojim je probio 500mhz fsb-a s njim bi mo odmah ustanovili da li je maticna u pitanju

Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 07.01.2010. u 10:28.
VulcanRaven je offline   Reply With Quote