Iskreno, svi smo ostali malo razočarani... mi smo očekivali puno više.
Oko napajanja je bilo mnogo zavrzlama, a čistu sumnjam da bi solo HX620 upogonio to sve i naklokani i7. Imali smo u početku u seriji HX620 i OCZ 700W
Na kraju je uletio HX1000 pa je to sve poletilo sa jednim napajanjem.
Nebi rekao da je proc neki preveliki krivac, 100 MHz na procesor dodaje cca 300 bodova na score, ali na kraju nismo ni pokušavali isključivati HT i dizati proc
Prvo i osnovno je rekao bi software odnosno njegova ograničenost, i da performanse skalirano rastu dodavanjem sirove snage GPU-a
Možda je i do drivera (makar su bili najnoviji), a možda i do Win7... tko će ga znati
Uvjeren sam da bi dobili dosta više sa recimo 2x 4870X2 nego sa ovim svime
No eto, ono druženje, lijepo smo se proveli, zayebavali, bit će i thread sa slikama, a na sljedečem sešnu možda i nekih noviteta

Skoro nismo vidjeli toliko hardvera u jednoj sobi, 3 raskupusana kompa, dvije i7 konfe i jedna high-end 775
Isključivanjem HT-a bi dobili veću frekvenciju ali zasigurno manji CPU-score, e sad, nisam upoznat koliko manji CPU-scorea veći GPU score utječe na multicard rezultat (ovi naponi na SSovima su bili oni sure-thing, da znamo da će odvrtiti, samo za bench)
Tako je kako je, možda je i do rasporeda grafi jer smo bili prisiljeni ići 4890-4890-4870x2, a htjeli smo, (no fizički nismo mogli zbog thermalrighta i mushasia na dvije 4890) ići sistemom 4870x2-4890-4890), mislim da nije do ograničenosti RIIE na 16-8-8 staze pri 3 grafičke, jer je to velika popusnost
Treča grafička dodaje možda 1k na cjelokupni score, dakle to je do softwarea največim dijelom
Prešli smo 30k ali smo očekivali dosta više
A eto, i vantage je izvukao 28k, ne-loše