Citiraj:
Autor Dr. Beast
Svi mi trube kako da ne kupim plazmu zbog problema s njima, a nitko ju i nema nego samo zna probleme iz priča ostalih tako da sam na čudu, a do kraja tjedna trebam nešto uzeti. Da li Panasonic troši 50% više energije od Samsunga?
|
ja imam prilicnih problema otkako sam uzeo 37x10yPanasonica ...
nikako se nemogu natjerati da stitnem onaj crveni gumbic gore lijevo.
ma kakva potrosnja kakvi problemi , sve je to danas (a i jucer tj. u 2009) isto. Nema burn in-a , nema nicega. Tak sam i ja slusao "ljude" pa sam ispocetka trazio LCD ali kad malo usporedis , plazma u ovom nekom rangu u kojem 80 posto korisnika trazi tv a to je do nekih 5-6 tisuca kuna je the Deal.
uzmi x10 iako , mislim da bi ti sa dva metra 42inca mogla bit tak-tak.ja sam na 2-2.5 metara i 37 mi je taman. Ugrubo gledano za mjesani HD i Sd.razmisli si malo.
Citiraj:
Jeli i kod plazmi isti slucaj?
God dammit, imam x10e.
Tko mi je kriv kada sam isao uzeti prvi dostupan model na trzistu
|
ja ti imam "y" model ida ti iskreno kazem , nikakve koristi od tog mpeg4 (for now)
kad i stavim antenu od zgrade , ne lovi HD promo
a imam iskon.tv (kao sto ljudi pretpostavljam imaju maxadeeselove , benetove optime)
dal ce mozda jednom u buducnosti trebat, neznam , ali tog "y" u nazivu modela ono kaj ja koristim je opticki izlaz.
razmislite si o tom kad birate izmedu "e" i "y". Da , ne prenasa dts/ac3 na reciever nego samo dvokanalno , ali bolje ista nego nista.ZA tekme i vauuuu efekt dusu dalo