Pozdrav,naime imam jedan problem kod sestre u kompu. Instalirao sam joj Sims 3 i sve super ali npr cim udje u igru(znaci kad se makne s Desktopa i prijedje u 3D) komp se zablokira i samo je Reset rjesenje. Prvo cu vam napisati konfu pa reci sta ja mislim da je.
Intel Pentium 4 2.8GHz Hyper-Threading (Northwood)
AsRock P4VT8+
3x 256MB DDR
Asus Radeon 9600GE 128MB,128-bit 325/400
IBM 60GB,WD 40GB,Maxtor 40GB
DVD prza
na USB su spojeni printer i skener(koji se napaja preko USB-a)
MS 350W (2x 80mm ventovi)
Kao prvo,u Sims-ima pise da je minimalno za XP 1GB RAM-a,a ona ima 768MB..to moze biti problem. Jos jedan problem moze biti taj da je napajanje na knap (3 HDD-a su u kompu i ovaj HT Intel) jer i kad je u 2D-u napajanje puse topal zrak iako ima svoja dva 80mm venta koja se vrte na cca 3k RPM jer su glasni k'o vrag

. Ja sam stavio jedan 80mm Glacialtech na ispuh koji se vrti na 1800 RPM tako da ne vjerujem da se pregrijava ista,a i temp nisu visoke. Komp ima uredno instalirane sve drivere itd(ja sam ga radio) te sve super radi dok god se ne udje u taj Sims. Napominjem da nije do Sims-a jer kod mene uredno rade.
Sad mi recite,jel to do RAM-a ili napajanja??(posto ih vidim kao glavne uzrocnike posto grafa nije jer pise u sys req. da je Pixel Shader 2.0 128MB grafa dovoljna)
Eto,unaprijed hvala!