Citiraj:
Autor TomRi
pa ja sam 42G10 odradio prvih 200sati na 50% snage,
ali isto tako znam ljude koji su te plazme bez razrađivanja podesili na max.,
razlike ne znam jel ima dugoročno, no opet... imaš garanciju od 5 god pa valjda znaju zašto daju tako dugu (naspram 2god za obične plazme)
nakon razrađivanja sam podesio prema ovim uputama:
http://hdtelevizija.com/2009/06/04/r...g10-107-cm/14/
oni su to fakat u detalje testirali i kalibrirali vrhunskom opremom da postignu što bolji prikaz,
http://hdtelevizija.com/2009/06/04/r...2g10-107-cm/6/
pa ako vele da je to to, onda nemam kaj sumnjat.
|
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Pozdrav
I prijašnjih, i sadašnjih i budućih modela. 200 sati je diskutabilno jedino. Ali nije to puno sati, te sa našom kvalitetom DVB-T programa nećeš sigurno patiti sa postavkama na 50%. Snijeg preko noći zaboravi. Čemu trošiti ko budala struju, a i koliko znam TV će ti se ugasiti nakon određenog vremena na snijegu. Kad smo već kod snijega, logično bi bilo onda na njemu staviti 100% kontrast i brightness. Ali, još jednom čemu.
Isto tako. Nemoj da te spriječava da tu i tam pogledaš koji 1080P filmek sa normalnim vrijednostima brightness i contrast-a i u tih prvih 200 sati. Tih nekoliko sati neće ništa utjecati na "krajnji rezultat".
|
Ekspresno i konkretno.

Kraljevi,
Još jedno pitanje:
Da li netko zna link na kojem popunim navodni obrazac sa registracijom uređaja vezano za Panasonic produženo jamstvo?
Tako su mi rekli u Emmezeti, da se to rješava online, ali nisu znali točno.
Dali su mi prazan papir produženoga jamstva i rekli da sam popunim opće podatke, i dopunim jedinstvenim identifikacijskim brojem uz datum registracije (koje navodno dobijem nakon te famozne online reg.), zatim taj papir zajedno sa kopijom ovjerene Paneuropske garancije (što su napravili) i kopije maloprodajnoga računa, pošaljem "panasoniku"

. Na pitanje gdje točno šaljem kopije (jer sjedište je Budimpešti za jugoistok europe, tako piše na tome obrascu produženoga jamstva)- nisu znali. Prekopavali su brdo nekakvih dopisa, ali nisu našli konkretne podatke.
Tražio sam po Panasonic Hrvatska, ali ništa pametno nisam našao, kao niti eventualni broj telefona za (najbrži) kontakt.
Navodno "akcija" produženoga jamstva prestaje 9.-og siječnja o.g., pa mi je malo "vatrica" da to sve stignem prokljuviti na vrijeme.

E, sad "tko-tu-koga"...
A sutra je još i neradni dan.
Hvala još jednom.