Već više od mjesec dana sam dobio paket 3u1, koji sam AMIS-u sugerirao prije godinu dana, kao i da uvedu optiku u svoju ponudu. Što se tiče optike, postavio ju je T-com, ali bezobrazno, monopolistički, ucjenjuju da me spoje, iako AMIS koristi njihove resurse, ali to mi sada nije bitno...

Potpisao sam i anex ugovoru za probu du 31. 01. 2010. STB je besprijuekorno uslužna i na sve moje dosadašnje prigovore, upite i traženja, su profesionalno odgovarali. Da bih definitivno pristao na ovu slugu terbam pomoć u riješenju moje tehničke dileme (tv-txt, snimalica, odgoda vremena, itd. me ne interesiraju).
Kao prvo, pošto je moj tv HD redy, albis bi mi trebao biti dekoder HDMI signala, što mu u tehničkom opisu stoji. za bolji saund, ja sam spojio a/v rekorder 5-1 koji mi reagira na dolby sorraund signal, ali ga ne dobija, pa nemam željeni saund. Ako stisnem na daljinskom crveni gumb pokaže se "audio: nepoznat" ili "engleski", što nema veze sa ničime.
Dakle, ako netko ima istu konfiguraciju, mogli bi razmijeniti iskustva i zajedno tražiti poboljšanje ponuđene opcije od AMIS-a.