View Single Post
Staro 04.01.2010., 20:54   #33
olly
Premium
Moj komp

olly's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
ne znam otkud vam napadanja na moj račun.!

napajanje ima garanciju, medjutim ja nemogu zasad se baviti tom situacijom jer je u zagrebu kupljeno, ja doduse nisam isprobao napajanje na nekoj slabijoj konfiguraciji, ali medjutim ako napajanje NE BUDE valjalo, ja cu novce vratiti, a osim toga ima full garanciju ako je neispravno. Evo ja cu slobodno poslati nekome ko je u ZG napajanje bez da mi plati išta, pa neka slobodno provjeri.

Ljudi moji napajanje je 100 posto ispravno, ali za SLABIJE sisteme, za koje je uostalom i preporuceno.

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
nadam se da nisam jedini koji je iskoristio mogucnost "prijavi post" na trznici i da ce navedeno napajanje biti ubrzo maknuto iz prodaje da netko ne bi nasjeo.
olly majstore, nemoj prodavati neispravan hardver.
Jedina istina u cijeloj priči je da je ovo napajanje preslabo. Imam dokaze i činjenice za to. Kada ti i svatko drugi bude imao dokaze da je ovo neispravan hardver, onda me tako javno optuži-jer ovo sigurno nije dobra reputacija za mene tipa "vidi onoga prodaje neispravan hardver", do sada sam prodao ovdje na forumu nekoliko hardvera bez ijedne greskice.

Napajanje radi, računalo radi kada se upale windowsi, ali tek pod full loadom (igranje igrice na maksimalnim postavkama nekoliko minuta) napajanje se ruši.

DA JE NAPAJANJE SLABO, NISAM JA REKAO, NEGO LJUDI U 4 SERVISA U KOLIKO SAM IH DANAS BIO . I tocka.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.01.2010. u 22:49. Razlog: spajanje postova
olly je offline