View Single Post
Staro 03.01.2010., 19:51   #1678
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Na ovoj fotki se vidi o čem pričam. Ako dobro vidim, imaš 10ak cm extenzije za pcie naponske konektore. Ili imaš neku čudnu foru spajanja?

BTW, koji sata kablovi, mislio na marku, brend jel
To je samo adapter od Accelera.....drugacije ne moze biti spojeno posto je tako tvornicki na Acceleru napravljeno....a i znas da iz 4870x2 idu 2 x 8 PCIeR, ali Accelero je napravio neku foru da se sam Accelero spoji na te 2 x 8 PCIeR, a van idu 2 x 6 PCIeR. Uglavnom.....na zalost drugacije ne moze biti jer na Acceleru je sve u milimetar....doslovce.

S-ata kablovi su dosli sa Obsidianom....uglavnom predivni su i volio bih znati gdje u Zg ima jos takvih za kupiti jer ce mi trebati jos jedan.....tri sam iskoristio te mi je ostao samo jedan, a treba mi jos jedan da potrpam jos dva harda u komp. Ruzno bi mi sada bilo stavljati one crvene s-ata kablove....

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Meni je taj Obsidian nadasve ruzan
Stvar ukusa...meni daleko najbolje kuciste koje sam ikada imao....a i najljepse. Minimalizam na djelu.....to mi se svida. No, stvar ukusa....

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Yupp, imam 2 i nedam ih za suvo zlato
Predobri ventovi

A jako lijepo složeno, stvarno u Obsidianu je turbo-uredno, samo da je samo kučište atraktivnije sa prednje strane, to mi se nimalo ne sviđa
Potpisujem ovo za Nanoxie. Ako znas gdje ih ima za kupiti molim te sibni mi PM. Javi i ako ih se mozda zelis "rijesit"...placam "suhim zlatom" ili neki trade za moje KamaFlex-ove + lova.

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Objasni nama neukima zakonima fizike zasto su te fensi Nanoksije tako superiornije od ostalih duplo i vise jeftinijih ventilatora
Nisu to nikakvi "zakoni fizike". Ventilatori hlade bolje i tisi su od bilo kojih ventova koje sam imao. Nije stvar u njihovoj boji, vec u tome kakav propuh rade i kako su tihi.
I nije mi zao ni lipe koliko kostaju.....samo da opet dodu u neku od trgovina. Ako mogu dati za Scythe 90 kn, onda mogu dodati jos 10-ak kn za jos bolji vent. Mislio sam da su KamaFlex odlicni ventovi.....i jesu....no Nanoxia daleko bolje hladi + tisa je.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote