Citiraj:
Autor De5tr0yer
Na ovoj fotki se vidi o čem pričam. Ako dobro vidim, imaš 10ak cm extenzije za pcie naponske konektore. Ili imaš neku čudnu foru spajanja?
BTW, koji sata kablovi, mislio na marku, brend jel 
|
To je samo adapter od Accelera.....drugacije ne moze biti spojeno posto je tako tvornicki na Acceleru napravljeno....a i znas da iz 4870x2 idu 2 x 8 PCIeR, ali Accelero je napravio neku foru da se sam Accelero spoji na te 2 x 8 PCIeR, a van idu 2 x 6 PCIeR. Uglavnom.....na zalost drugacije ne moze biti jer na Acceleru je sve u milimetar....doslovce.
S-ata kablovi su dosli sa Obsidianom....uglavnom predivni su i volio bih znati gdje u Zg ima jos takvih za kupiti jer ce mi trebati jos jedan.....tri sam iskoristio te mi je ostao samo jedan, a treba mi jos jedan da potrpam jos dva harda u komp. Ruzno bi mi sada bilo stavljati one crvene s-ata kablove....
Citiraj:
Autor Dizel
Meni je taj Obsidian nadasve ruzan 
|
Stvar ukusa...meni daleko najbolje kuciste koje sam ikada imao....a i najljepse. Minimalizam na djelu.....to mi se svida. No, stvar ukusa....
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Yupp, imam 2 i nedam ih za suvo zlato 
Predobri ventovi
A jako lijepo složeno, stvarno u Obsidianu je turbo-uredno, samo da je samo kučište atraktivnije sa prednje strane, to mi se nimalo ne sviđa
|
Potpisujem ovo za Nanoxie. Ako znas gdje ih ima za kupiti molim te sibni mi PM. Javi i ako ih se mozda zelis "rijesit"...placam "suhim zlatom" ili neki trade za moje KamaFlex-ove + lova.
Citiraj:
Autor Dizel
Objasni nama neukima zakonima fizike zasto su te fensi Nanoksije tako superiornije od ostalih duplo i vise jeftinijih ventilatora 
|
Nisu to nikakvi "zakoni fizike". Ventilatori hlade bolje i tisi su od bilo kojih ventova koje sam imao. Nije stvar u njihovoj boji, vec u tome kakav propuh rade i kako su tihi.
I nije mi zao ni lipe koliko kostaju.....samo da opet dodu u neku od trgovina. Ako mogu dati za Scythe 90 kn, onda mogu dodati jos 10-ak kn za jos bolji vent. Mislio sam da su KamaFlex odlicni ventovi.....i jesu....no Nanoxia daleko bolje hladi + tisa je.