Citiraj:
Autor De5tr0yer
Kućište fino složeno, čemu dodaci pcie naponskih konektora?
Mene zanima koji su sata kablovi 
|
Dodaci pcie naponskih konektora? Hmmm....hebo me pas ako kuzim o cemu pricas!
S-ata kablovi!? Ona tamo tri komada!
Citiraj:
Autor Wolverine
IMHO ništa ne lijepiti po memoriji. Airflow je sasvim dovoljan da ih drži na normalnim temperaturama.
|
Je, sada je dovoljan airflow.....no tek sada kada su se uistinu neobjasnjivo naglo spustile temperature na grafi, cak se i VRM temperature jako spustile dolje. Pretpostavljam radi onoga 140mm venta sto puse po grafi ili zato sto ima grafa vise mjesta u kucistu i nema one izolacije kao sto je ima sada vec bivsi Cosmos i koja je malo dizala temperaturu.
Citiraj:
Autor papčić
IMO- ne keljit u kuciste nikakvu neonku ili išta slično, ja bi cak maknuo i taj zeleni vent jer su maticna i grafa sa kablovinjem vec dosta sareni....
|
Frendos da mi je bar nabaviti jedno tri takve Nanoxie......budala sto ih nisam odmah kupio bar 5 komaeda kada ih je Links imao! Prehebeni ventovi! I na zalost sada imam samo jedan!

Mislio sam staviti plavu neonku tek da vidim kako bi izgledalo....a mislim da bi bilo ok kombinacija plave + ovako crno kuciste i komponente unutra.
Sada sam u potrazi za ventovima koji vec dolaze sa "snake skinom" jer ocito sam preljen za ganjanje istoga po ZG....a i ne znam dali ima uopce gdje u Zg uzeti tako tanki snake skin koji bi isao bas na tih par zicica od ventova.