View Single Post
Staro 03.01.2010., 17:12   #1665
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Kućište fino složeno, čemu dodaci pcie naponskih konektora?

Mene zanima koji su sata kablovi
Dodaci pcie naponskih konektora? Hmmm....hebo me pas ako kuzim o cemu pricas!

S-ata kablovi!? Ona tamo tri komada!

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
IMHO ništa ne lijepiti po memoriji. Airflow je sasvim dovoljan da ih drži na normalnim temperaturama.
Je, sada je dovoljan airflow.....no tek sada kada su se uistinu neobjasnjivo naglo spustile temperature na grafi, cak se i VRM temperature jako spustile dolje. Pretpostavljam radi onoga 140mm venta sto puse po grafi ili zato sto ima grafa vise mjesta u kucistu i nema one izolacije kao sto je ima sada vec bivsi Cosmos i koja je malo dizala temperaturu.

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
IMO- ne keljit u kuciste nikakvu neonku ili išta slično, ja bi cak maknuo i taj zeleni vent jer su maticna i grafa sa kablovinjem vec dosta sareni....
Frendos da mi je bar nabaviti jedno tri takve Nanoxie......budala sto ih nisam odmah kupio bar 5 komaeda kada ih je Links imao! Prehebeni ventovi! I na zalost sada imam samo jedan!
Mislio sam staviti plavu neonku tek da vidim kako bi izgledalo....a mislim da bi bilo ok kombinacija plave + ovako crno kuciste i komponente unutra.
Sada sam u potrazi za ventovima koji vec dolaze sa "snake skinom" jer ocito sam preljen za ganjanje istoga po ZG....a i ne znam dali ima uopce gdje u Zg uzeti tako tanki snake skin koji bi isao bas na tih par zicica od ventova.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote