View Single Post
Staro 03.01.2010., 10:38   #155
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

Ja sam spasio Ashley ali kada drugi put budem prelazio spasiti cu Kaidana...
ja mislim da Wrexa nemožeš spasiti tj.da ga odgovoriš od onoga ili da...?!

@yedwy

Što ti kažes da Wrex na mora nužno poginuti na Noverii ja mislim...ili?!
Ne vjerujem jedino da ga odgovoriš ali kako?!
Pokušao sam pričati s njime,urazumiti ga,no on ipak pokuša mene ubiti i onda ga Ashley s leđa ubije?!

-->
Citiraj:
Trebao si onu plavu alienku bolja je, probao sam obje...
ne znam jbg probao sam se suosjecati s njome poslije njezinog gubitka(necu spoilati) i sve joj dobro odgovarao ali ništa jbg
Citiraj:
Ja sam prvi put prešao sa soldierom, pa probao 30min sa bioticsom no nije išlo, pa opet sa soldierom i sada nisam siguran,ali mislim da sam još jednom sa soldierom prešao (vjerovatno jesam).

Sada mi se opet igra, i ovaj put bi išao malo po drugim planetima. Netko je na bug-u stavio predivne screenshote sa drugih planeta pa me to potaklo, a i vele da što smo veći level bili u 1. mass effectu to će nam biti lakše u drugom mass effectu.
Ja igram sa Vanguardom 39 level,rokam sa bioticsima i pištoljima i shotgunovima,super je no sada namjeravam ponovno prijeći ili sa Soldierom ili Adeptom,baš da probam
Super su planeti,ali im ide jedna zamjerka svi su prazni skoro,tj.svi su rađeni na jednu te istu shemu...(par kućica,crashed probe,minerali za uzeti i to je to,ima iznimaka ali to je to)

BTW: imam save-ove pa nemoram od početka krenut hehe.

Koga imate u timu još? Moja dobitna kombinacija je Wrex + Liara (ona plavu koju sam prč*o)

Citiraj:
Ja i wrex deremo, a ona sa svojim psihičkim moćima ih baca u zrak, freeza itd. Dobro je što je i Wrex pola soldier pola psihić pa i on ima neke moći.
I uvijek dignem CHARM (mislim) do kraja pa se nemoram protiv sarena 2 puta borit nego lik se pokaje i sam ubije pa tek onda se pretvori u robota onog.
Igra je stvarno raskošna, lokacije su odlične, priča pogotovo, veličina one stanice,prošlost protheana, oni jump gate-ovi...
Najviše mi smeta slika nekako je zrnata to mi ide na živce kao i u BSG-u reimagined.
Ja derem sa Ashley i Liara,Liara sa bioticsima rješava sve,Ashley je Soldier i sve sa Assault Gunom rješava,super je recimo kombinirati mene i Liaru
Ona digne neprijatelje sa Lift i ja ih dokrajčim sa Throw...
Ali izgleda bioticsi su neprobojni za Armed Gethove...
I katkada uzmem Garrusa,i imam onu Tali...
btw za čega ona služi...vidim ima Electronic skillove ali kako da nju natjeram recimo da uzme podatke sa srušenih sondi na planetima...

Citiraj:

Priča jako podsjeća na KOTOR kojeg su također radili (bioware), samo je ovdje puno bolja grafika,dorađenije sve itd. ,ali nema lightsaber-a!

Nego ja Wrexa nisam ubio niti ga je itko ubio ostao je živ. I nisam nikog zelenog morao ubit šta vi pričate? I ja sam spasio Ashley i jednom sam spasio kaidana samo da vidim filmić i onda sam se vratio pomoću save-a i spasio ashley. Moj frend rekao da je spasio kaidana mi ga zahebavali da je gay haha
Da,priča je ono što te drži za igru...
btw koristi spoiler da ljudima ne uprostastis igru

Ja sam spasio Ashley ali kada drugi put budem prelazio spasiti cu Kaidana...
ja mislim da Wrexa nemožeš spasiti tj.da ga odgovoriš od onoga ili da...?!

@yedwy

Što ti kažes da Wrex na mora nužno poginuti na Noverii ja mislim...ili?!
Ne vjerujem jedino da ga odgovoriš ali kako?!
Pokušao sam pričati s njime,urazumiti ga,no on ipak pokuša mene ubiti i onda ga Ashley s leđa ubije?!