03.01.2010., 01:01
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
sada mi d ošla Ashley u sobu zanimljiva stvar se dogodila
Slika
Zatim skillovi Slika
i pogled na Zemlju veličanstveno Slika
Vezano uz tu rečenicu najače kad se Shepard prijeti njemu da će ga ubiti ovaj se nasmije i kaže vidi se tipična ljudska tvrdoglavost i arogantnost
Ovaj put ću prijeći samo da vidim što se dogadja kad si arogantan i bezobrazan

|
Trebao si onu plavu alienku bolja je, probao sam obje...
Citiraj:
Autor blava
Ma izgleda da ću ja sada ponovno prijeći ali ovaj put Adeptom ili Soldierom...
da isprobam kako je koristiti samo bioticse ili oružja...
sada mi d ošla Ashley u sobu zanimljiva stvar se dogodila
Slika
Zatim skillovi Slika
i pogled na Zemlju veličanstveno Slika
Vezano uz tu rečenicu najače kad se Shepard prijeti njemu da će ga ubiti ovaj se nasmije i kaže vidi se tipična ljudska tvrdoglavost i arogantnost
Ovaj put ću prijeći samo da vidim što se dogadja kad si arogantan i bezobrazan

|
Trebao si onu plavu alienku bolja je, probao sam obje...
Ja sam prvi put prešao sa soldierom, pa probao 30min sa bioticsom no nije išlo, pa opet sa soldierom i sada nisam siguran,ali mislim da sam još jednom sa soldierom prešao (vjerovatno jesam).
Sada mi se opet igra, i ovaj put bi išao malo po drugim planetima. Netko je na bug-u stavio predivne screenshote sa drugih planeta pa me to potaklo, a i vele da što smo veći level bili u 1. mass effectu to će nam biti lakše u drugom mass effectu.
BTW: imam save-ove pa nemoram od početka krenut hehe.
Koga imate u timu još? Moja dobitna kombinacija je Wrex + Liara (ona plavu koju sam prč*o)
Ja i wrex deremo, a ona sa svojim psihičkim moćima ih baca u zrak, freeza itd. Dobro je što je i Wrex pola soldier pola psihić pa i on ima neke moći.
I uvijek dignem CHARM (mislim) do kraja pa se nemoram protiv sarena 2 puta borit nego lik se pokaje i sam ubije pa tek onda se pretvori u robota onog.
Igra je stvarno raskošna, lokacije su odlične, priča pogotovo, veličina one stanice,prošlost protheana, oni jump gate-ovi...
Najviše mi smeta slika nekako je zrnata to mi ide na živce kao i u BSG-u reimagined.
Priča jako podsjeća na KOTOR kojeg su također radili (bioware), samo je ovdje puno bolja grafika,dorađenije sve itd. ,ali nema lightsaber-a!
Nego ja Wrexa nisam ubio niti ga je itko ubio ostao je živ. I nisam nikog zelenog morao ubit šta vi pričate? I ja sam spasio Ashley i jednom sam spasio kaidana samo da vidim filmić i onda sam se vratio pomoću save-a i spasio ashley. Moj frend rekao da je spasio kaidana mi ga zahebavali da je gay haha