Citiraj:
Autor De5tr0yer
Jedno pitanje samo...
Jel komplicirano baratati sa spojenim cijevima tog vodenog?
Nekako mi se to čini poprilično nezgrapno montirati.
Pa me onda zanima i lakoća montiranja u odnosu na trulju ili zalmanče, ako može ovako iz tvoje prve ruke...
|
Meni osobno nije pošto su crijeva profilirana pa se ne prelamaju kao obična gumena crijeva kakva koriste druga rješenja i jako su fleksibilna. Možda bi bilo bolje da su nešto kraća no to bi automatski povlačilo i smanjanje već ionako male zapremine tog hlađenja.
Osobno kao najveću manu smatram završnu obradu baze koja je vrlo loša tj vrlo hrapava. Kada bi uzeo to hlađenje poliranje baze bila bi prva stvar koju bi napravio iako bi to možda značilo ukidanje garancije, no siguran sam da bi perf nešto porasle.
Montaža na proc je sasvim jednostavna, blok se jednostavno umetne u predviđeni prsten i zakrene kako bi se fiksirao. I to je to.
U odnosu na trulju ili đuru zalmana montaža traži podjednak koeficijent inteligencije i stručnost pošto je praktički ista. U oba slučaja ploča mora biti van kućišta kako bi montirao backplate i prsten. Oni se pritegnu uz pomoć četiri šerafa i to je to. Ploču možeš vratiti u case a vodeno na kraju jednostavno postaviš u kućište. Zaista nije nikakav problem.
Citiraj:
Autor Constantine
je.
|
A jesi opširan. Kaj bi ti prsti otpali da si malo šire opisao svoje iskustvo.