View Single Post
Staro 29.10.2004., 02:18   #14
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Gle CatKiller ima pasivno hlađena dva Durona 1600 (L5 mod da rade ko SMP i smanjio im je voltažu ). Kod mene rade dva Athlona XP 2000+ sa L5 modom da rade ko SMP i Temp sa origigi coolerima koji dođu sa ta dva athlona (oni loši AVCi, loše "meso") ne prelazi 45 na fullu ... u Chifteku. Mislim n atome rade dakle obi novi do 2200+, a mobilci rade svi ... mislim 2400+, 2500+, mislim da sam vidio i nekog na 2cpu.com da ima u njoj i 2800+ ... stvar je samo da Wattaža proceva ne pređe wattažu koju piju dva MP Palmolina 1900+ koji su zadnji od Tyana potvrđeni za tu ploču. Što se RAMa tiće kod Cata radi obični, najobičniji KingMAX dok u mojoj radi samo neki XeroX ECC Reg. i to u scrubu ECCu ... inač imam tonu BSOD (ovak je 100% stabilna). Catu je sa vulgarisom 100% stabilna sa onim kingMAXom ... vulgaris ako radi radi samo u prva dva DIMMa (tako se kaže za taj AMDov čipset), ako koristiš 3 i 4 treba Registered memorija ... mada nikada se ne zna ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote