View Single Post
Staro 28.12.2009., 13:35   #8
razor_061
MPower
Moj komp

razor_061's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor giga_games Pregled postova
Dobro si me sjetio,..tu bateriju cu isto izvadit pa ponovno vratit. Ali jedna mi stvar nije jasna; komp. je stalno u mirovanju, nikad ga nit lupam, nit caprkam po njemu i opet se javljaju isti problemi: izvadi ram, vrati ram, izvadi abteriju, vrati bateriju,..pa jebemu ispada da si prisiljen svako malo slat komp. tamo gdje si ga i kupio.

A sto s ovim Clear Cmos?

I jos nesto nije mi jasno kad inst. windows Vistu ili 7 kad napravim partiticion c i d,.i sad ima onaj odvojeni omad od 100mb u sklopu ili izdvojen od c(ja sam laik po pitanju toga tako da...) Čemu to sluzi i jeli potrebno i to formatirati ako prelazim za viste na 7icu ili obratno?!
Ako mi netko moze objasniti kako i sto. Zelim u potpunosti ocistiti komp. kao da ga prvi put koristim.
Znači, Clear Cmos, imaš u manualu od matične koji su ti to pinovi, te ti piše koje trebaš spojiti da bi clear cmos tj. resetirao podatke u cmos-u.
A kad instaliraš ili Vistu ili Sedmicu to 100MB ti on stavi za systemske datoteke. Da, kad instaliravaš najbolje je da formatiraš i tih 100MB makar mislim da nije potrebno. Te onda instaliraš.
razor_061 je offline   Reply With Quote