View Single Post
Staro 23.12.2009., 11:13   #7
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Da da i da!
Ja ubo lg lcd-tv 26lu5000 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Yl1kPzriL.jpg

Telkać kao monitor oduševljava. Oštrina slike vrhunska full-hd reza diagonala 26inča odlični vidljivi kutovi (pva ili ips matrica) more konektora za spajanje ostalih uređaja (kao ps3) mpg 4 tuner fensi dizajn.
Stvarno za 3000kn koliko dođe nepostoji monitor koji može pružiti toliko. Veća diagonala od ove je možda ipak malo prevelika za primarni pc monitor tako da je ovo taman
Pored ovakvih alternativa kupovina kakvog većeg monitora sa tn matricom je čista ludost a pogotovo onih sa sufiksom "hd"
Probijanju pozadinskog osvijetljenja nema niti traga a oštrina slike i osvijetljenje ekrana da fino uštimati. (inače out of box boje i oštrina slike dođu tvornički nabrijani). Malo igranja sa postavkama slike i rezultati su vrhunski
spojeno na komp hdmi kablom na grafu gigabyte geforce gts 250

Mane: neupravljivost postolja dakle valja se dobrano pomučit i raznim trikovima se dobije odgovarajuću položaj za gledanje, kad se to jedamput složi više nema zime (pivot mi ionako nikad nije ništa značio). 16:9 definitivno za pc monitor je puno bolje 16:10. Dakako tu su i klasične mane lcd tehnologije prikaz crne boje što znači da monitor/tv skriva detalje u mračnim scenama i zamućenje slike kod brzih scena filmova i igara (npr pes 2010). Ovo dvoje zadnje je ionako mana svakog lcd-a i primjetno jedino ako se slika direktno usporedi sa crt-om kod kojeg te mane nepostoje

Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 18.02.2010. u 18:11.
darkijas je offline   Reply With Quote