RIJEŠIO sam ja to sa driverima,ali me sa zeza to da kad drugi dan upalim komp imam rezu 640x480, 8bit i poruku u dev.manag.
Code 12: This device cannot find enough free resources that it can use,If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.Pa me zanima sljedeče:nakom toga ugasim komp izvučem kabel od monitora iz kartice, ponovo ga uštekam,upalim komp i digne se sve normalno bez problema i bez poruke i uskličnika u dev.manag.A sljedeči dan opet isto kad upalim 640x480,8bit,dok ne ponovim opet gore naveden postupak,jer to fakat do napajanja ili?Sa starom ati9600xt nisam imao takvih problema,jedino kaj mi se ona u dev.manag.pod display adapter pojavila 2 puta kao primary i secondary i imao sam skršenu sliku dok nisam jednu od njih disejblao.Kaj znači da nema dovoljno resursa,da nema dovoljno struje ili?Još jedno pitanje recimo dok igram need for speed mw,cod4,moh-airborne sve radi bez štekanja,a kad krenem igrati fifu2007 800x600rez,detalji na full šteka mi samo na introu prije početka same tekme,a dok igram radi super do prvog prekida(faul,korner,gol)kada opet ide kratki intro i opet štekanje.Sa ovom ati 9600xt mi nikad nije fifa trzala na toj rezi i full detaljima.
Kupio Fortrona 350w pnf,i dalje se događa to da mi krene dizati windowse,plava crtica prođe 4 puta i ekran se zacrni kad bi trebao pokazati plavi ekran sa wellcome,sad sam stvarno več lud od te kartice,jel znaš kaj bi još mogao probati osim da ponovo srušim win,pa sve ispočetka.javi,bok.