View Single Post
Staro 22.12.2009., 16:47   #1179
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
To ti je samo dokaz da je danas ASUS isto govno kao i AsRock tj. Gigabyte, i svaka može odapeti,počevši od moje P5K koja je koštala 200kn ili čak 300 od te o kojoj sad pričamo,svojedobno..pa je za mj.dana završila u Linksu na RMA.

Sve ti je to isti drek,gledaj garanciju i opremu,layout,i slične stvari.
Ali ako misliš ići na P45 teško možeš jeftinije proći,pa to je ništa,za ploču, 100 eura je normalna cijena otkad ja znam za sebe,jednu sam možda platio 500kn,i to K8NS od Gigabytea za Athlona64,socket 754.

Uvijek inače oko 100 eura. Šta ti je puno,ili? Ne razumijem,pa s kojim budžetom bi nadograđivao? Treba ti proc,ram i matična koliko sam shvatio?

Podsjetilo me to jako na Foxconn recimo,moj frend ima jednu njihovu ploču već 3g i svi su mu se smijali,onda kad su izbacili Bloodrage,za X58,i kad se pokazala - čitaj : kad su našli 3,4 reviewa gdje je ok prošla, onda je bilo, viš Foxconn vau.

Normalno da bi i ja uzeo prije ASUS ili GB,preko Asrocka,ali danas to više nije nikakvo mjerilo sretnog korištenja, postotak RMA ploča je sve veći ali to je javna tajna.

Mislim da ti jedna tako P45tka i E7xxx ili čak E5xxx ne bi uopće bili loši,predložio sam Asrock prvenstveno zbog mnoštva opcija,ima dosta i konektora,podržava DDR3 koji je cijenom jednak DDR-u 2,i tako to.

Sretno..

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 22.12.2009. u 17:09.
thedream je offline