View Single Post
Staro 21.12.2009., 22:26   #10
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Ajd kad si vec otvorio temu ...

Priznajem hladan zrak je jedino sto pomaze u ovom trenutku, osim nekakvog dusika i leda hehe

Kljucan dio kod ovakvih sesija je prijenos topline sa metalnog oklopa proca na bazu coolera ...

Dakle svi oni koji se bave lappingom, posebnim termovodljivim materijalima i metodama zatezanja mounting bracketa na plocu ... jednostavno dolaze na svoje

BTW da otkrijem jednu malu tajnu ... za sve zeljne visokih mnozitelja ... postavite C3/C6/C7 State Support opciju na Enabled (Gigabyte), odnosno Intel C-STATE Tech (Asus).

Ne moram niti spominjati da je potreban oprez s BCLK-om (ipak se radi o x23/x24 mnozitelju)
Fino ide nema šta Inače znam za ovu caku sa C1, C3/C6/C7, ali ima nekih ograničenja na određenim temperaturama i brzinama, nažalost. Mislim da sam ja skužio što je mog zezalo, pa se idući vikend bacam na ponovni OC.

Citiraj:
Autor E-mil Pregled postova
Izgleda da sam opet bio najbrži
Fine reze, svaka čast Dobar case, nema do starog Stackera

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Nemam potrebe stavljat slike jer su jako slične onima gore.Lijepo je vidit proc na 10c a grafe na 0 c još ljepše na -100 ali..

Moji upotrebljivi max taktovi na friškom zraku

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=890411

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886850

E-mil, prvo pa muško Good job.
Fino ide taj tvoj 950, jel ima naznaka za 4.9+? Nekih slika konfe?

P.S. zašto koristiš 6 keksa za takav OC? Vjerujem da bi cijeloj sistemu bilo "lakše" podnijeti 3 keksa nego svih 6.

Citiraj:
Autor DomagojX Pregled postova
3D Vantage

Single 4870____________________________ Triple

3Dmark03

3Dmark06

Single_________________________________ Triple

Uz reze, nemojte se stidjeti napisati i par riječi, jer nijer fora samo okačit reze i slike, zato je i otvorena tema, za priču, a ne showoff
Razer je offline   Reply With Quote