Citiraj:
Autor fre@k
strasno, ja sam primjetio pad temp od 8-14C* s otvorenim kucistem E8400 stock bude oko 48-50C* a sad kad sam ga zatvorio malo propuha doslo no dobro i soba je sada hladnija jer se negrije mozda je 15-20C* i sad je proc na 34-36C* ja zadovoljan  , no u vezi CM690 dal bi mi se isplatila busiti jos jedna rupa za kablove, odma pored psu ima prostora za moj corsair zbunje progurat no od iza to poslagat i sloziti je katastrofi  pa sam konto da mozda izbusim jos jednu rupu pored dali bi se uopce isplatilo busiti ??
|
Isplati se svakako bušit

Iako ne kužim baš šta bi dobio s rupom pored? Kroz onu ionako možeš provuć kablove, malo ih je zajebano odzada poslagat, al može se... Ne kužim za što si ti uopće zamislio tu rupu pored?
Inače ovo je situacija u mene:

Ne vidi se baš dobro, al rupa je jedno 10-15 cm ispod ovog molexa po sredini slike gore... Uglavnom kroz nju ide sve, osim napajanja i dodatnog 12V napajanja jer su na ovoj ploči oba na vrhu, a napajanje je na dnu i jednostavno neman dovoljno dugačke kabele da to spojim... Al dobro i ovako je ok, s druge strane skoro da nema vidljivog kabela
LINK
Doduše dalo bi se možda ove SATA kabele nategnut, savinut, ovo, ono...al ne patim od toga da se ne vidi ništa

Svrha posla je bila da bude uredno, protočno i tiho, a to je i postignuto