View Single Post
Staro 18.12.2009., 19:52   #445
Gorstak
Guest
Moj komp

Datum registracije: Nov 2009
hmm, pokusavam ti replicirati sa internet explorerom preko moba, ali ne ide. zatim sa netfrontom, ista stvar. Ali izgleda da opera radi. Anyway, ukucaj u google 4770 overclocking guide. Prva dva zanemari, na cetvrtom ili trecem imas screenshotove sto treba napraviti. Dakle, skines riva tuner najnoviji, te njegov update. otpakiras i stavis update fajl u isti direktorij gdje je instalacijski exe od riva tunera. instaliras riva tuner i zatim sa notepadom otvoris njegov config.ini fajl. Zatim dodas ono sa screenshota, 8b3ah ili kako vec, na odgovarajuce mjesto. problem mi je preko moba da ti to pejstam, pa potrazi sam. Ako si na visti 64 kao ja, nece ti dati da snimis fajl nakon editiranja, pa ga samo snimi na desktop i iskopiraj rucno. Nakon toga ces dobit novi tab u riva tuneru. Meni je pokazivalo zuti usklicnik pri 940 gpu, ali vec na 930 je bio nestabilan, dok je memi usklicnik na 1000, ali ide i vise. Mozda kod tebe bude drugacije.

Edit: evo me doma, zapakirao sam ti sve u jedan fajl i uploadao na ovaj link...samo skini ovo, otpakiraj, pokreni instalaciju i poslije iskopiraj config file

Zadnje izmijenjeno od: Gorstak. 19.12.2009. u 07:39.
Gorstak je offline   Reply With Quote