View Single Post
Staro 15.12.2009., 19:23   #1
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Nakon ugradnje neispravne grafičke kartice, ne rade ostale komponente

Pozz

Ugl., radi se o tome da sma danas na burazovom kompu vrtio Dirt2 i na sekundu skocio do druge sobe, a na kompu se vrtio replay voznje. Kad sam se vratio za komp...bio je ugašen. Pokšao sam ga upaliti ali ništa, probao i CMOS-at i ništa. reko idem ja grafu u svoj komp piknut...

Piknem, naravno cmos-am jer to radim pri svakom mijenjanju komponenti, i upalim komp kad ono pffffffff, bijeli dim suklja s prednje strane grafe(kučište mi na stolu pa sam uspio i vidjet). Brzo gasim napajanje, otvaram prozore u cijeloj kuci jer smrdi ko kuga. Radi se o gigabyt gtx260. I sad, ništa šćupam ju vratim svoju x2, i upalim komp sve normalno. I u sred surfanja mi se lan konekcija ugasi, ja provjerim ruter i sve, sve radi normalno. Probam sad mišem pomaknut neide, probam tipkovnicu = 0 bodova.

NIšta manualno restartam komp i nece dalje od post screena...tj., pred kraj, taman kad treba pocet dizat win sruši se. Probao sam 3 grafe različite i jednu PCI, sva svakom ista stvar. Pocupao sam i lan kabel i miš tipkovnicu, ista stvar. Uscupao rame, zamijenio rame,l stavio rame u drugi utor. NIšta...

p.s. onaj prvi komp gdje je sve prestalo raditi sa grafom evo normalno radi.

Jer moguće da mi je grafa povukla i ploču u viječna lovišta?NIsam ramove probavao na drugom kompu,. al bolje im je da rade.

Oboje ima garanciju, ali opet
Halos je offline   Reply With Quote