View Single Post
Staro 14.12.2009., 16:28   #2676
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Probaj po čistom ledu; Prošle godine se vozim nekih 20-25kmh po ledu kad me odjednom okrenulo za 180' pa da vidiš veselja
Sljeme uf... možda bi i mogao!?
LOL, čisti led. Pao sam na suhome zbog SPD-a, a kamoli još da idem sad još SPD-amater po ledu
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Evo vratih se i pijem čaj

Jebo svu obleku skuhao sam se, a treba mi bar 500 ojra da bi imao 3-4 krpice na sebi, ovak sam skoro nepokretan
Ne treba. Ja sam si kupio majicu po 129kn, 62% Merino i ostatak neka sintetika. Za od -15°C do +15°C i High intensive workout (HH DRY iako sumnjam jer markica nije zelena kao kutija nego crna). Znaš kako majica grije opako . Imaš u TS-u HH marku (imaš HH DRY, HH WARM koja je za još hladnije dane), samo pazi - sve su izpremetali, kutije i majice su različite (ekipa je varala na cijenama vjerojatno pa su mijenjali kutije). Gledaj samo po markici i sastavu (da je merino i neka sintetika jer ima samo sintetika i slično).
Majica grije i miče znoj jako dobro (šogor isprobao već).

Windstoppericu nekakvu imam, a još si moram kupiti zimske bicke (370kn, a navodno su odlične, nemrem se sjetit sajta sada) i eventualno nešto za obući SPD cipele, da mi se papci ne smrznu. Otprilike nekih 500-600kn sveukupno, a onda ti zima nemre niš.