da ne otvaram novu temu imam isti problem. Prjiedlog koji je naveo siniša ne funkcionira. Zato što instalacija windowsa nije završila i potreban je materijal sa cd da bi install uopce poceo. Privremeno sam našao riješenje. Dakle nakon prvog restarta samo izvadim instalaciski cd i pricekam da dobijem poruku da ubacim cd, kada to ucinim onda se normalno nastavi instalacija. Da to nisam ucinio opet bi se ispocetka bootalo sa cd-a i vratilo na prvi korak kada se određuju particije. Nakon što sam uspio instalirati windowse problem je ostao isti. Nakon restarta windowsi se ne mogu dici ma šta god stavio u biosu kao boot. Jedino pali ako stavim da je cd boot i stavim xp cd ali opet na istu foru ubacim ga tek kada se pojavi upozorenje da treba ubaciti cd. Nakon toga se normalno dignu windowsi. Da sam cd ostavio unutra od samog pocetka resatarta isto bi bootalo sa cd ali opet na pocetni korak dakle na određivaje particija i te sheme. Neznam dali je fadil riješio problem, ako je molio bi ga da mi se javi na PM.
Ako netko može pomoči....