View Single Post
Staro 11.12.2009., 16:19   #9
Solberg
Premium
Moj komp

Solberg's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Evo sad sam tek dosao do kompa (moj je u fazi raznoraznih preinstaliranja)...
Prvo Vam svima zelim zahvaliti na pomoci i trudu i moderatorima na prebacivanju teme. Koliko sam skuzio za sada, sve je u redu s plocom, ali je spika sa sata optikom (kontrolerom), jer sam jucer uspio postaviti XP sa ide optikom... ali nije sve skupa sjelo kak spada, jer je bila vec 7-mica na drugom hardu, kojeg kad sam ukljucio je poceo zezati, pa cu sad sve formatirati, pa probati ispocetka.
Naime kod frenda je slicna situacija (UD3R) ali on ima neki novi LG sata i kod njega nije bilo problema.
Inace sam napravio s Nliteom XP. svasta ustekavao i istekavao u razno razne kombinacije, ali nista nije pomoglo. Tako da cu sada sve isformatirati u 7mici, pa cu probati staviti prvo XP, a nakon toga 7.
Inace mi je XP potreban za porograme u gradjevini... (Tower, ArmCad, Proosteel, Dlubal i drugi) koji su jos uvijek zeleni u podrucju Viste i Sedmice, neki rade, a neki bas i ne, tako da nemam izbora, ali cu vidjeti... jbg

Mali edit, kad stavim IDE na diskove sve 5, ali kad stavim IDE na optiku, nema sanse da se zbuta s cd-a... "boot form cd" stoji i ne ide dalje, a kad ju stavim na AHCI, odmah zbuta i nece uci u setup windoza bas zbog DVD-a, a ne zbog hardica
Hvala svima na savjetima..
Solberg je offline   Reply With Quote