View Single Post
Staro 08.12.2009., 20:07   #18
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Ma mislio sam da se nije išlo previše u druge države Jugoslavije.
Da ne odemo do zasjedanje AVNOJ-a, skratit cu da OT ne bude kilometarski

Hm, to je opet ovisilo od obitelji do obitelji. Da ne spominjem razne profesije koja su morale poslom obilaziti sve regije i ponekad povesti sa sobom suprugu ili potomka. Kod mene je bilo suprotno. Znao sam svake godine navracati po SLO i BiH a nesto manje i do SR. Prijatelji, poneki rodjak ali i kojekakva druzenja. Titova ulica je bila strah i trepet tehnike. Vjerovatno jedina ulica u Yu koja je bila po uzoru na zapadne mega poslovne ulice. Znaci sto vise firmi zgusnuto u jednu ulicu kako bih posjetioc mogao sve imati povezano. Cak su i neka skladista bila dostupna. Ne zaboravi i razmjene ucenika po skolama. U ZG-u je bilo najcesce iz NS, nesto manje SR i ponekad iz SLO. Banja Luka je recimo imala najstariji Music Shop na ovim prostorima koji je mogucnostima nabave parirao i mocnim DE ducanima. Vlasnik i pokretac, pokrenuo je casopis i danas drzi najvecu mrezu ducana u svim ex. Yu glavnim gradovima i sire. To su recimo bili neki od mojih razloga turizma

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ma Playmobil je brand za sebe,postoje i danas,to nije kopija ničega, čovci su duplo veći od legića i nisu toliko prilagodljivi,odnosno kocke i sve.
Ne, pod kopije sam aludirao na ono sto smo zvali "Kinezi" naime povremeno su se pojavljivale kopije Playmobila. Aljkavo su bili napravljeni ali imali su prodju jer su bili 2x povoljniji. Jedan takav mi je dosao ruke i uzasnut sam bio naspram Playmobilcu. Taj naziv je nekako presao i na Playmobil jer su ih klinci zaokruzili pod isti naziv. Ovi drugi se nisu prodavali po Nami vec po raznim sajmovima i nekim slabijim ducanima.
Visage je offline   Reply With Quote