View Single Post
Staro 08.12.2009., 15:44   #759
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Danas kupio Accelero i odmah ga namontirao. Sama montaza i nije bas nesto komplicirana, stovise totalno jednostavno.
Dobio sam verziju sa onim duzim saraficima pa me na srecu izbjeglo natezanje po trgovinama sa zeljezarijom i trazenjem odgovarajucih sarafica.
Samo ima jedan problem, a to je da zadnji vent dodiruje s-ata konektore pa sam morao hardove i DVD-RW pobacati po konektorijma. Nisam imao vremena pogledati dali je zapinjalo bas za konektore ili je bio problem u kablovinju. Uglavnom stvar je bila u milimetrima koliko sam nabrzinu vidio i sada sve radi kako treba, samo mi se ne svida sto su mi hardovi umjesto recimo na 1. i 2. s-ata konektoru spojeni, vec na 3. i 4. No i ti s-ata kablovi koje imam su losi pa imaju ogromne konektore (tocnije komad plastike) pa cu probati kod kuce naci druge kablove. Oni pod 90 stupnjeva ne igraju posto je premali razmak izmedu konektora i ne mogu ih "uglavit" jednog pored drugoga. Vec vidim da ce biti opet kemijanja.....

Pokrenio sam Risen i napokon vise nema one buke od stock venta, vec je ovo sada puno bolje. Za temperature cu vidjeti nakon dan-dva....kada budem imao vremena.
daj sliku dvije da vidimo kako je "legao"

p.s. ti si baš hiperaktivan frajer, jedan dan vodeno, drugi dan accelero...3 dan fazno, 4 dan uzimaš pIII, a 5 dan seliš u Liku i sadiš krumpir

šala ofc

kakve su temp, barem za početak?
Halos je offline   Reply With Quote