View Single Post
Staro 07.12.2009., 18:24   #7
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Amepshi Pregled postova
Zanimaju me stari gusari i vitezovi s pocetka 90-ih. Osim u plavom oglasniku, molim savjet gdje da ih potrazim Hvala svima
Da, eBay ili stavi nekoliko slika da ti se istakne oglas i baci u Plavi da to trazis. Mozda se javi netko kome stoji i ne zna sto sa time. Kad bi svi klinci iz centra ZG-a povadili svoje Lego stare kolekcije, bilo bi dosta za jednu zgradu. Samo prava LEGO berba jer iz 80-tih

Nego ovo me sjetilo da se podsjetimo.

Kako su se zvali oni "kinezi" tako smo ih zvali, koji su se prodavali u Nami ali i par ostalih ducana. Dolazio je svaki posebno u svojoj kutiji sa oblekom ili opremom. Sva moguca zanimanja tipa kauboj, murjak, pilot...

Na kutiji odozada je uvijek bila navlakusa sa ostalim nadolazecim ili tadasnjim modelima. Sjecam se da je svaki pojedinacno kostao jednu crvenu.

Nisu bili mali kao lego ljudi ali slicna koncepcija spajanja predmeta i opreme. Znam da sam dobio i neku kaubojsku kociju koje se morala narucivati i kostala je paprenih 500 dinara.

Uglavnom bili su standard i lako su odbijali sve povremene kopije. Izrada i kvaliteta je bila bez premca.
Visage je offline   Reply With Quote