Citiraj:
Autor Joke
A rucno kad mu namjestis source, i dalje ista stvar se desava?
|
Ma nisam nista dirao. Samo sam premjestio kuciste 3 m. dalje od monitora i stavio drugi kabal, znaci ne onaj koji mi je dosao sa monitorom vec sam kupio 3 m. DVI kabal i spojio ga. Jurio sam na posao pa nisam imao ni vremena nista dirati. Makar on odmah prepozna da je "digitani" izlaz, ali ostane kada ugasim komp ona poruka. Nikada mi se to do sada nije dogodilo tj. kada mi se prije to znalo dogoditi sa sasvim desetom konfiguracijom onda mi monitor nije radio. No sada monitor radi sasvim normalno i cim upalim komp ta poruka nestane i normalno se dige OS i sve radi kako treba.
Uostalom tu postavku ni ne znam gdje namjestiti!? Nisam nikada imao potrebu nista oko toga dirati...ili monitor radi ili ne radi.....a ovo je totalno cudno.
Vidim na netu kada im se ta poruka pojavi da ne mogu uci u OS, ne radi nesto ili sta ja znam sta sve ne.....ali meni cim kantu upalim poruka nestane i sve radi.
Samo ne kuzim cemu ta poruka i zasto!? Jedino sto sam promjenio je kabal......no da ne valja onda vjerojatno nebi bilo ni slike.
Ima netko ideju sta bi moglo biti razlog i kako to rijesiti!?