Citiraj:
Autor quazar912
OK kad ste tako pametni, otvorite IT shop pa radite i zarađujte i rješavajte reklamacije na taj način. vidjećemo koliko dugo.
Kako to da se automoblili ne mijenjaju tako lako kao grafe ili CPU??? uato jer prodavači znaju da kupci nisu u pravu i da nemre samo tako mijenjat jedno za drugo te da zakon ne jamči zamjenu proizvoda, no sa malim i relativno mizernim iznosima kod IT stvari, trgovci ne žele na loš glas pa na svoju štetu mijenjau robu. zato i propadaju.
|
E vidiš ovo vrijedi samo u Hrvatskoj (vjerojatno i ostatku Balkana). Svaki ozbiljan trgovac si neće dopustiti lošu reklamu, posebno neki od renomiranih.
Nakon svega ovdje pročitanog ja definitivno neću kupiti ništa u Linksu iako sam gledao neke stvari...
Da na bude samo negativnih iskustava evo i jedno moje. Riknila mi ploča dfi lp dk p35-t2. Flashao sam bios, ali izgleda da ima nekih problema s biosom i s obzirom da mi je ploča pod garancijom uvoznik (Lost) mi je priznao kvar jer je neka tvornička greška i ne može se vratit stari bios (ima cijela tema pod hardwerski problemi). Ploču sam odneo u trgovinu gdje je kupljena (pin computers), a Lost je odobrio zamjenu za dfi lp p45-t2rs koja je puno bolja od moje, a cijenovno je sad u rangu koliko sam ja platio svoju (mrvicu jeftinija).
Tako bi se problemi trebali rješavati. Ako nemaju identičan dio koji sam kupio red je da daju drugi koji košta toliko koliko sam ja platio svoj. Ne vidim isplativost ovog inačenja od strane Linksa. Pa nitko drugi ne spominje tu "amortizaciju". Siguran sam da bi mi u Pinu da mi rikne moja 3870 bez problema zamjenili za 4870 i ja sretan, a oni također jer ću onda i dalje tamo kupovati.