View Single Post
Staro 06.12.2009., 21:02   #15
Herr Flick
Premium
Moj komp

Herr Flick's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
DVI, jedino ako češ koristiti zvučnike na monitoru jer prek HDMI-a ide i zvuk. Al uzmi ti rađe monitor z HDMI da si miran za budučnost.
Za AutoCad ti je dobar bilo koji monitor s TN-matricom.
Inače ja sam imao tog LG-a i bio mi je ok ali mi je krepao pa sam dobio w2452v na zamjenu. Koristim Autocad i Pro-e i Solidworks te nemam nikakvih problema.

Da ti odgovorim i pod pitanje broj 3. Moguće je spojti 2 kompa na jedan monitor, spoji laptop preko HDMI, a desktop PC preko DVI i samo mjenjaš source na monitru(dali če primati signal preko HDMI ili DVI).
-->
Pa ovisi šta ti treba. Samsung 2333HD ti ima ugrađeni tv-tuner a lg nema. Inače ne mora ti imati monitor HDMI, jer postoji adapter HDMI--->DVI, jedino ako češ koristiti zvučnike na monitoru jer prek HDMI-a ide i zvuk. Al uzmi ti rađe monitor z HDMI da si miran za budučnost.
Za AutoCad ti je dobar bilo koji monitor s TN-matricom.
Inače ja sam imao tog LG-a i bio mi je ok ali mi je krepao pa sam dobio w2452v na zamjenu. Koristim Autocad i Pro-e i Solidworks te nemam nikakvih problema.

Da ti odgovorim i pod pitanje broj 3. Moguće je spojti 2 kompa na jedan monitor, spoji laptop preko HDMI, a desktop PC preko DVI i samo mjenjaš source na monitru(dali če primati signal preko HDMI ili DVI).
Herr Flick je offline   Reply With Quote