View Single Post
Staro 06.12.2009., 20:25   #1642
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
lijepe temperature...Imam i ja ZEROtherm-ovo hladjenje ali nisu bas takve temperature.. Prije toga sam imao Gainward-ovu HD4870 sa isto posebnim hladjenjem,al su tu bile stvarno visoke temp...nakon sto sam kupio ovu preporodio sam se...

PS,imam pitanje za vlasnike HD4870(pogotovo ako neko ima Powercolor):

Naime,meni od prvog dana(bila je nova,dobio je na reklamaciji) graficka u (ajmo to tak nazvat) Low-Power 3D-u jako cvrci,cuje se stvarno dosta(dobro,komp mi je tih pa zato cujem)...i npr kad igram igru pa izadjem,onda takodjer prvih par min...a nekad i sama od sebe...Zasto to tako??...Npr kad cvrci u 2D-u onda dok scroll-am nesto u npr Adobe Readeru u tom "ritmu" mi cvrci... kod gledanja HD filmova(ukljucena mi je hardverska akcelaracija kartice) cvrci i kod onog stekanja u kamp kucici u DiRT-u 2 takodjer(ko ga igra,znat ce o cem pricam(naravno,sad vise nema jer sam skinuo patch))...

Hmmm,ima li jos ljudi s takvim problemom? Posto kao sto sam rekao komp je tih,pa me to nekad smeta malo..ali vec sam navikao

Napominjem,grafa u 3D-u uopce ne cvrci koliko god zahtjevna igra bila,..i grafa je 100% ispravna,samo eto cvrci

mislav_os je offline   Reply With Quote