View Single Post
Staro 06.12.2009., 09:52   #984
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
samo da pogodim, rijec je o HPu? najvjerovatnije ces trebati updateati bios, kako ces to uspijeti ako nisi mogao naci cpu support ne znam............

trazis puno (2,5ghz po jezgri), a mislim da se meni niti nekome drugome ovdje neda ici kopati po netu cpu podrsku za ms7336 (koje kao i svake druge msi nema na msi sluzbenim stranicama). no, malo sam prekopao, cini mi se da 2000 serija ide na doticnu msi. tako da ono, e2180 koji kuca na 2ghz ili e2200 na 2,2ghz bi bio dobar boost.

i daj smiri dozivljaje, cijeli svijet se okrece oko tvoje guze? ne? koji klinac pucas post za postom (jos sa 4 upitnika, itko????), kao da ti je ultra vazno da sto prije sada odmah doznas ono sto mozes sam saznati (hint - ). polako covjece, nisu ljudi tu zbog tebe..........

Burko je offline