View Single Post
Staro 05.12.2009., 18:52   #2239
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
ovo nije nimalo drugačije od ijedne slične rasprave o reklamacijama, osim šta se ova tice Linksa. štiteći Links ide se na štetu korisnika i slobode govora, jer o svima se može svašta pričati a činjenica je da je Links na ovom forumu uvijek iz nekog razloga bio zaštićen.
pitanje je samo da li ti ovdje pišeš kao korisnik ili administrator.

Horza je samo iznio svoje mišljenje a ti si od mene pobrao ban
Zato kaj mi je više pun kurac seljačina koji svaki post admina ili moda odmah u startu etiketiraju kao:

Citiraj:
ovo nije nimalo drugačije od ijedne slične rasprave o reklamacijama, osim šta se ova tice Linksa.
Citiraj:
štiteći Links ide se na štetu korisnika i slobode govora
Citiraj:
činjenica je da je Links na ovom forumu uvijek iz nekog razloga bio zaštićen.
Citiraj:
pitanje je samo da li ti ovdje pišeš kao korisnik ili administrator
Osobno poznam većinu admina i modova i fakat ne vidim više smisla čitati ovakva izdrkavanja, pogotovo kaj znam da kupuju hardware svojim novcem i ne glade jaja ni jednoj firmi.

Nek me i banaju, slobodno se požalite kome hoćete i obrazložite koja je to firma bila na PCE "zaštićena" od strane administracije, modova ili vlasnika portala

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote