View Single Post
Staro 05.12.2009., 14:11   #15
Blaž
Premium
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 97
Baš sam tražio tu "Mask as" opciju i ne mogu je naći. Zvuči mi kao onaj addon za FF - IE Tab, kada prebaciš FF u IE mod rada. Kada malo bolje pogledaš tu Operu, ona već u sebi ima veliku većinu najpopularnijih addonova za FF


Ostao sam ugodno iznenađen kada sam vidio hrvatski spell check već integriran u preglednik, onda onaj ključ za auto ulogiravanje u forume, ili Block Content koji je jednostavno esencijalan. Otvorim Njuškalo i blockam sve animacije što mi smetaju na toj stranici, radi bolje od AddBlocka za FF.


Odustao sam od Chromea, nije loš, strašno je brz ali Opera je jednostavno funkcionalnija. Također sam isprobao i Safari, dosta mi je bolji od Chromea ali opet je za klasu ispod Opere. Safari je podjednako brz kao i Chrome ali ima puno više opcija za sređivanje preglednika.



Žao mi je što sam tako kasno otkrio Operu, čitav život sam na FF-u, a iza ugla se krije tako perfektan preglednik. Ostajem na njoj do sredine mjeseca kada formatiram komp, pa ću do tada odlučiti jel će to biti moj finalni preglednik ili FF.


Od 40 glasova, niti jedan za IE



EDIT:


Našao sam, sada radi i ADM stranica kako spada

Znači - desni klik, Site Preferences, Network tab i dolje ima padajući izbornik gdje imaš opciju "Indentify as" ili "Mask as". Stavio sam Mask as Firefox i radi odlično!

Hvala McG
Blaž je offline   Reply With Quote